Geteste kwaliteit


Al onze producten worden volgens de strengste veiligheidseisen geproduceerd en zijn geproduceerd volgens Europese normen ( EN 12195-2 ) en dragen de keurmerken van TÜV Rheinland, Geprüfte Sicherheit en BSI (British Standard Institute).

Lees voor het in gebruik nemen van een product zorgvuldig de meegeleverde handleiding. Gebruik de producten nooit voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn bedoeld.

Indien u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op. quality@excellentproducts.nl

 

Let op: Er zijn veel spanbanden op de markt waarvan de labels niet kloppen. Dit is eenvoudig te controleren. Bij elke keurings instantie kunt u opvragen of een fabrikant/ importeur een geldig certificaat heeft.

Voor spanbanden geldt er overigens GEEN machine richtlijn. CE markering/ CE Keurmerk is dan ook niet van toepassing op spanbanden. Als er op een label een CE keurmerk klopt dit dus niet.

Het oneigenlijk gebruik van een CE keurmerk op spanbanden wordt gezien als misleiding en is zelfs een economisch delict.

Soms staat er een CE merk waarmee men China Export bedoelt. Dit heeft natuurlijk helemaal niets met CE markering te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Hoofdkantoor Verkoop Azie Productie

EXCELLENT Products bv

Electronweg 3, 1627 LB HOORN

P.O. Box 4165, 1620 HD HOORN

Netherlands

T: +31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Sdn. Bhd.

No. 2 Jalan Koperasi 4

31400 Ipoh, Perak

Malaysia

T: + 31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Vietnam CO.,LTD.

Lot P-3B, No. Street

Hamlet 3, Long Hau Commune

Long An Province Viet Nam

E:

E:

E:

 

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
' ', " ")) .'}'