Bedrijf

Welkom op de site van Excellent Products, de no. 1 producent van hoogkwalitatieve bevestigingsmiddelen ter bevordering van de veiligheid in het verkeer en arbeidsomstandigheden.

Wie zijn wij?

Al meer dan 40 jaar produceren we onder de merknaam JUMBO producten die de verkeersveiligheid bevorderen. Als u goederen of ladingen vastzet of zekert, gebruikt u waarschijnlijk één van onze producten.

Naast de producten van JUMBO ontwikkelt en produceert Excellent Products innovatieve, gepatenteerde en gecertificeerde concepten waarbij de behoefte van de klant centraal staat.

Duurzame bedrijfsvoering en verantwoorde productie

We werken vanuit een lange termijn visie en investeren veel in de relatie met onze klanten, leveranciers, medewerkers en de natuur.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoorn, Nederland. De productie vindt plaats in zowel Nederland als onze eigen fabriek in Ho Chi Minh te Vietnam. Onze missie is om aan 300 mensen duurzaam arbeid te kunnen bieden waarvan 70% vrouw!

Waar wij voor staan

Excellent Products werkt hard om de verkeersveiligheid hoog op de internationale agenda te zetten. Want hier valt nog veel te verbeteren. We blijven ons daarom inzetten om hoogwaardige producten te ontwikkelen die uw veiligheid bevorderen, makkelijk zijn in gebruik en die met respect voor mens en natuur te produceren.

Excellent Products. Your safety is our concern.

 

Monique Ansink,
Directeur Excellent Products
Monique Ansink, directeur

info@excellentproducts.nl

 

Hoofdkantoor Verkoop Azie Productie

EXCELLENT Products bv

Electronweg 3, 1627 LB HOORN

P.O. Box 4165, 1620 HD HOORN

Netherlands

T: +31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Sdn. Bhd.

No. 2 Jalan Koperasi 4

31400 Ipoh, Perak

Malaysia

T: + 31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Vietnam CO.,LTD.

Lot P-3B, No. Street

Hamlet 3, Long Hau Commune

Long An Province Viet Nam

E:

E:

E:

 

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
' ', " ")) .'}'