Categories: Home-nl_NL
      Date: sep 13, 2018
     Title: Vacatures

Wij groeien door en zoeken nieuwe collega's! Zie onze vacatures en we ontvangen jouw sollicitatie graag spoedig!Werken bij Jumbo. Dé fabrikant van ladingzekeringproducten!
Met onze JUMBO ladingzekeringsproducten kan alles goed en veilig vast gezet worden tijdens transport. Wij willen hiermee bijdragen aan de verkeersveiligheid. De JUMBO spanbanden, snelbinders, afdeknetten en sleepkabels worden zowel in Nederland als in onze eigen fabriek in Vietnam gemaakt en verkocht in meer dan 25 landen. We willen graag  verder doorgroeien om het verkeer nog veiliger te maken én daarmee vrouwen aan het werk te helpen in Vietnam. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder jou!
Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures:


1. Part-time Export binnendienst medewerker (min 24 uur, zelf in te delen)
Wij vragen
Minimaal hbo-werk- en denkniveau.Ervaring met een verkoop binnendienst functie.Beheersing van de  Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
Flexibele werktijden. Een goed salaris. Veel verantwoordelijkheid. Een baan bij een internationaal bedrijf. Een super mooi kantoor. Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken samen gaan. Kookworkshops in onze eigen bedrijfskeuken, leuke teamactiviteiten en een informele sfeer. Pensioenregeling .25 vakantiedagen. Maandelijkse trainingen op onze eigen Jumbo academy .Alle ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling. Een platte organisatie

2. Productie medewerker/ster (part time)
Wij zoeken nieuwe collega's voor onze productie afdeling in Nederland. Het werk bestaat uit  inpakwerk en het naaien en bedrukken van spanbanden. Doorgroei mogelijkheden aanwezig!

Interesse? Stuur dan je uitgebreide CV én motivatie naar administration@excellentproducts.nl