Nieuws

Jumbo spanbanden gebruikt voor Amsterdam Light Festival

dec 15, 2017

Super leuk dat voor het kunstwerk Floating a thousand memories onze JUMBO spanbanden zijn gebruikt. 120 JUMBO spanbanden zorgen ervoor dat het kunstwerk mooi blijft hangen!


Amsterdam Light Festival

Floating on a thousand memories

Spanbankfabriek.nl heeft meegewerkt aan dit kunstwerk van de De Lighting Design Academy (cursussen, workshops, opleidingen en reizen op het gebied van lichtarchitectuur en verlichtingskunde). Zodra je door het prachtige kunstwerk Floating on a thousand memories vaart word je omgeven door ontelbare kleine lichtjes die op verschillende hoogtes boven het water lijken te zweven. Zijn het dwaallichtjes, zoekende zielen? Als je goed kijkt zie je dat elk lampje ook nog eens reflecteert in het water en in de spiegels aan de kademuur. Ze twinkelen in de wind, doven uit of gaan spontaan weer uit, net als kaarsen. Het kunstwerk heeft een symbolische betekenis; even ontsnappen aan de hectiek, kaarsjes om goden te eren, geliefden te herdenken of geesten te verdrijven. Maar ook het verstrijken van de tijd.

Het kunstwerk is te vinden aan de Herengracht (341) bij het Ambassade Hotel en is stevig verankerd met 120 spanbanden van ons!

Ga zeker even kijken!


 

Hoofdkantoor Verkoop Azie Productie

EXCELLENT Products bv

Electronweg 3, 1627 LB HOORN

P.O. Box 4165, 1620 HD HOORN

Netherlands

T: +31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Sdn. Bhd.

No. 2 Jalan Koperasi 4

31400 Ipoh, Perak

Malaysia

T: + 31 (0) 229 582062

EXCELLENT Products Vietnam CO.,LTD.

Lot P-3B, No. Street

Hamlet 3, Long Hau Commune

Long An Province Viet Nam

E:

E:

E:

 

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro